stay tune

Thursday, April 19, 2012

semangat tahi ayam

korang ada plan cantik sangat.semua benda susun dengan bagus. korang nak buat tu, korang nak buat ni. korang nak siapkan tu, korang nak siapkan ni, korang nak dapatkan tu, korang nak dapatkan ni. korang nak pulun tu, korang nak pulun ni, korang nak bolot tu, korang nak bolot ni,  last-last...
takde satu pun yang korang buat. takpun dalam sepuluh tu, setengah pun dalam 50/50 baru nak capai.

pernah?


sebab tu islam galakkan kita buat apa pun biar besederhana, biar sikit, asal istiqamah. itu Allah lebih suka.










seliselit:
praktikum fasa satu dah seminggu habis.
tanggal 'nametag' cikgu, pakai 'nametag' pelajar.
sedar diri cepat!



kerja memang takkan habis. tak tipu.








mata pena,

15 comments:

!m_daQu3en said...

betul...keje x pernah habis..n lagi stu..k.uya...hidup dkt U ni sgt mmcbr kn..:"(

uyaitusaya said...

SANGAT :')

snf said...

selamat kembali belajar,cik pelajar:-)

uyaitusaya said...

:)

I4P APE CITE SKRG.DAH START PULUN T0K EXAM PULAK KE?^^

EruzuLiyana said...

selamat pagi cikgu cantik :)

uyaitusaya said...

SELAMAT MALAM CIKGU GOJES ;)

Ryu on ahsfantasy24.com said...

hehe,
takpe, sem depan ada lagi praktikum
ni dear, dont hangat2 tahi ayam ye ^^

EruzuLiyana said...

gojes bunyi macam gajus je. hahah

uyaitusaya said...

DONT HANGAT2 TAHI AYAM. HAHA.
BAIK SIS!!

uyaitusaya said...

ERUZU.

HAHAHA.GAJUS DAN GOJES MEMANG SEDARA.:p

Mizz ErMa said...

haa, penah2..kadang2 tuh ade jgk rasa frust..kdg2 pulak, hm..mungkin ada hikmah di sebalik sume nih..

snf said...

pulunlah sangat.i4p menggila nak kot.karnival mcm2.hahah.exam oh exam!

EruzuLiyana said...

mana hadiah?gajus goreng pon sodap. hehe :P

peace289 said...

betul kate cikgu... istiqomah..huhu

Iznie said...

kak uya!!! :)

istiqamah... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...