stay tune

Thursday, June 7, 2012

AllahuAllah, dia azri naim!

^_^
macam dah lama sangat je tak bertapak kat sini.
sebab?
masalah teknikal. 
alhamdulillah, kalau tak terus sabar, 
mungkin ada yang masuk sem dengan lappy yang dah terbelah dua ;)


emm..
apa yang tertinggal ye..
kita flashback je balik dari tarikh entry yang lepas-lepas.
exam? ok je kot.
paper major sangat susah.
paper lain boley tidur sejam dalam dewan ;)
ok. psiko.
tak bersungguh sangat kali ni.
sebab apa rasa tak bersungguh.
sebab masa study week tu sakan berjalan sana sini..
dan banyak sungguh aktiviti makan-makan.
study santai-santai gitu.
bajet tak cuak langsung.
haha.


sayonara ijazah semester lima. YANG sungguh kelam kabut.
hari terakhir diakhiri dengan aktiviti
pengisian rohani.
menyentuh jiwa-jiwa yang kononnya sudah penat berperang dengan pen dan kertas.
dibelai dengan sunyi malam berfakkur pada Allah.
lain benar rasanya stay up untuk siapkan assignment,
stay up untuk siapkan lesson note,
stay up untuk siapkan jurnal,
stay up untuk mengadap exam,
berbanding stay up untuk mengadap Illahi.
sungguh.
Alhamdulillah. punya kesempatan untuk itu.
:')

cuti.
hampir dua minggu terisi.
tak banyak cerita.
shopping sana sini,
kenduri sana sini,
teman emak sana-sini,
err movie korea sana sini,
haha.
nak melancong kali ni takde saving,
dek kerana banyak sangat pelaburan pada shell dan plus.
kerap sungguh balik semester ni.
dan dan dan lagi,
pelaburan pada hp baru pon sangat tinggi.
ehem ;)


em..
masa walimah hibatul muqlis hari tu, berkesempatan untuk
bertukar cerita dengan cikgu-cikgu.
ramai yang hadir meraikan.
cerita naim salah satunya.
harapan,
moga-moga naim dikurniakan Allah kejayaan.
teringat semasa ziarah cikgu rosmawati di rumah 'ala-ala bangsawan' beliau,
gurau-gurau tentang imam muda,
dek kerana ingin menutup cerita tentang kononnya si ikon belia perak.
kini naim benar-benar merealisasikan gurauan tersebut.



moga naim dapat membersihkan kembali nama sekolah.
moga naim dapat mengembalikan kepercayaan para waris bahawa sekolah kami bukan untuk melahirkan artis tetapi berjaya melahirkan khalifah bumi Allah.
moga naim dapat mengembalikan balik senyuman pada wajah-wajah para murobbi.
amin.





 sungguh, 
kalau bukan rezeki beliau sekalipun,
dia, sudah pun kami angkat sebagai imam yakni pemimpin sejak menjadi ketua umum 2007.
;)
pemimpin zero gosip. tabik pada naim.
tanya la siapa pun, banyak pengalaman menarik bersama naim,
dari cerita sikapnya yang 'gila-gila' hingga tahap serius ketika menggalas amanah.


ohh..dan lagi.
naim jadi imam tarawikh memang best!
:D



~SEMOGA ALLAH KURNIAKAN NAIM KEJAYAAN~
amin.

















mata pena,

12 comments:

ahsfantasy24 said...

alhamdulillah, semoga berjaya..
hehe sem 6 nanti selamt berpersatuan lah ye ^^

uyaitusaya said...

BERPESATUAN?? BUNYI MACAM MUDAH SIKIT KOT DARI OLAHRAGA..HEHE

Liza Razak said...

good luck in your sem 6 nanti :)

uyaitusaya said...

TQ SIS ATAS DOANYA:)

Singkongcing said...

tabik sama abang naim. statement imam tarawikh paling best itu sidokong 230%. hahha

Singkongcing said...

tabik sama abang naim. statement imam tarawikh paling best itu sidokong 230%. hahha

uyaitusaya said...

HAHAHA. 230%?? NAIM KENA BACA NIH..HAHA;D TAK JUMPA DAH IMAM TARAWIKH MACAM NAIM ;)

Mizz ErMa said...

wah, tahniah + semoga berjaya untuk naim..=')

uyaitusaya said...

SAMASAMA KITA DOAKAN UTK DIA YE. :)

uyaitusaya said...

SAMASAMA KITA DOAKAN UTK DIA YE. :)

!m_daQu3en said...

ye...sgt setuju...kalau dy jd imam sgt best...x dela ngantuk..he3...

uyaitusaya said...

:) SEMANGAT DAN BTENAGA!! Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...