stay tune

Monday, October 29, 2012

kalau aku tak serang kau, kau serang aku. so?

baik aku yang selamatkan diri!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
badan rasa sakit-sakit.
lenguh-lenguh.
maka keputusan untuk menyihatkan badan dibuat.
maka bercangkul-cangkulan cik uya dan cik asyikin di laman yang serba semak itu.
aktiviti mengeluarkan peluh dan bersosial bersama alam berakhir dengan kejadian bunuh membunuh.
scary mary. terjerit sana sini. haishh~ hilang kemachoan aku -_-"



dari kiri; aqmal,anep,amer. masing-masing dengan senjata masing-masing. nervous. tak tahu sape yang bakal kena serang.



kenapa ni? kenapa ni?
curious la konon.
 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

terkejut usah cerita. memang menjerit. aku rasa ular ni pun terkejut dengar aku menjerit *_*


ada satu lagi gambo.
tapi macam tak sampai hati nak letak.

apa-apa pun terima kasih kepada herohero teratak paragon.
sepantas kilat sampai :-S
terima kasih daun keladi,
bilabila sudisudi la cantas rumput laman kami :-B




selitselit:
final exam. doakan.
keamanan keluarga. doakan.
ketenangan jiwa. doakan.
moga Allah permudahkan segala urusan keluargaku.

selitselitdua:
rindu nak berrunning man dengan kakak.

selitselittiga:
rindu nak berpizzapizzaan hujung-hujung bulan ni. spagetti pon jadi la..haish~



mata pena,



4 comments:

serkop sengEt~ said...

nk tempah servis potong rumput leh? rumput kat asrama nih dh pjg hihihi

didie noxious said...

sssss....berbahaya :)

uyaitusaya said...

SERKOP

DEME MMG ADA BUAT SERVIS POTONG RUMPUT PON. BARU SMLM DYRG DTG BAGI CLEAR LAMAN KAMI. TAPI KALO ASRAMA TU K.MAD KENA BUAT PAPER WORK BAGI KT PENYELIA ASRAMA DULU..HAHA

uyaitusaya said...

DIDIE

AMAT BERBAHAYA!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...