stay tune

Sunday, October 14, 2012

our paklong:)

hmm. macam mana nak mula ye..
ini sebuah entry untuk menunaikan janji :)
janji apa? biar kamikami saja yang tahu.
lama sangat dah tertangguh..
^^

sekadar ingin memperkenalkan my classmate yang paling tinggi dalam paragon!
Shahrul Azmir bin Abu Yazit aka paklong.
motif? xde... hahaha.
selingan untuk meluahkan betapa sayangnya paragonians terhadap paklong.. :D



malas nak godekgodek untuk edit. sila telengkan kepala anda untuk mendapatkan hiburan yang maksima!;)



2008
Shahrul
2009 
Azmir
2010
Amer
2011
Paklong.

sebenarnya aku tak tawu pon bila start panggil paklong. tapi tu la kronologi nickname yang aku guna, yang melekat skrg >> amer. antara orang pertama yang aku kenal selain lin dan aqmal. zuhir terkecuali. sebab sama-sama interviu untuk masuk ipg..dalam sesi kumpulan, aqmal yang pongpangpongpang bolot semua point cerita tentang penjagaan sungai/alam sekitar/ ape ntah aku pon dah tak ingat..dan tiba-tiba azmir mencelah cerita pasal ulam-ulam tepi sungai. hahaha! dan kami mula berkawan masa hari pertama daftar di dewan besar ipda, bertegur masa tengah sesak sesak tengok list nama yang ditampal untuk cari siapa nama mentor.....alkisah~ :)

paragonians :) sorry guys..yang kita 'tulistulis' tanpa pengetahuan amer tu hilang..tak dapat nak di publish kan.. :(





antara yang terlibat secara serius dalam pembikinan "kami sayang paklong"


amer pon mr DIY..tak payah jenohjenoh cari kat tempat lain :D



pueh hati tak???? haishh~ :P














selitselit :
takut tahu tak bila kena tinggal. 
teringat perasaan masa survivor PL. sedih!
jadi>sila jangan tinggal saya. :")

9 comments:

didie noxious said...

ehem..ehem...'sy syg paklong'HAHA :p

uyaitusaya said...

KORANG SUKA PEGI DIY KAN.. KAMI ADA MR DIY..HEHE:)

Anonymous said...

hahaha..terharunye..time kasih sume..Uya,dah puas hati.hehehe

Anonymous said...

ni link lagu muara hati tu..lawak..hahahaha..http://www.youtube.com/watch?v=7SS-XzT7Y1k

Anonymous said...

ni link lagu muara hati tu..lawak..hahahaha..http://www.youtube.com/watch?v=7SS-XzT7Y1k

uyaitusaya said...

AMER KAN?

:D KAMI SAYANG PAKLONG! TOLONG LAH~ HAHAHA


DAH TENGOK PARODY TU.. TAPI ENDING DIA NTAH PAPE LA.. HAHA

Anonymous said...

I became honored to obtain a call coming from a friend as he identified the important points shared on your own site. Looking at your blog write-up is a real amazing experience. Thanks again for taking into consideration readers like me, and I hope for you the best of achievements as being a professional in this arena.

Azmir said...

knp ang ckp tolonglah?.

uyaitusaya said...

:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...