stay tune

Wednesday, June 26, 2013

muda semula

yang aku perasan.
aku cuba penuhkan jadual.
biar tiada saat waktu ketika,
untuk aku fikir lelahnya rasa.
taklimat larian bendang di smk hutan kampung,
buat aku perati sekeliling,
aku percaya wakil-wakil guru yang hadir
punya sejuta pengalaman.
teringin benar untuk aku hadap satu-satu.
aku yang wajah baru ni
sembang-sembang main-main gelak-gelak.
dalam hati,
teruja tak terkata.
pengalaman baru untuk hari sabtu ni! :)
tapi semalam memang best.
aku percaya satu,
dalam perancangan, secara tiba-tiba itu lebih proaktif,
walau kadang-kadang perlu akur dengan kekangan.
nasibla, nama pun tiba-tiba kan?
dan yang tiba-tiba itu jugaklah,
menghimpunkan kami-enam orang.

"makcik, malam ni ladies night, balik lambat sikit ye?"
"ye? tu durian banyak. bawak pergi makan dengan kawan-kawan"

haha.
dan malam itu,
kami muda semula.


puteri paragon. dua lagi tak dapat hadir. maslianna n fazlin. next time kami plan nak bagi cukup 8 ;) HEHE.



terus menuju tempat yang terbaik untuk berdurian. sakan. sorang-sorang muka hantu durian.



main lintaslintas jalan dan bergambar tengahtengah jalan. apa heran orang hon bagai. haha.



selesai lintas-lintas jalan. sesi panjat memanjat menara pulak. gila kau. benda alah batu keras tu aku rasa takde lagi orang panjat untuk bergambo. gigih masing-masing.






where everything comes together.
5 tahun dah kome.
sayang tu ada.
a-d-a




selitselit:
kau,
aku ok.








mata pena,

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...