stay tune

Tuesday, August 27, 2013

jujur

jujur.
aku tak tahu ke mana semangat aku hilang.
jujur.
aku tak terasa nak menghabiskan saki baki yang tertinggal.
jujur.
aku tak sekuat seperti yang mereka sangka.
jujur.
gelak tawa tempek senyum hanya untuk mematikan risau.





jujur.











mata pena,

9 comments:

anisyuhada said...

nant akak on whatsapp aa :*

Anonymous said...

Uya dulu ko semangat dalam semua hal.
Skrg game ko tak nak join. Lepak ko tak nak ikut. Dulu ko tak pernah kecewakan kawan ko.
Aku harap ko ada event kt penang nanti.
-Qa

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Aku ingt q.a main2. Rupanye betul. Adi ni weh. Kemon la uya. Aku belanja ko aiskrim nak? Pelik r kalo ko xnak. Blk tpg roger.ok?

farrah hayati said...

kuat ok?? keluarga tetap ada...kekawan juga ada...kalo tak boleh juga... Allah itu senantiasa ada~

keep smiling ok?:)

uyaitusaya said...

anis:

akak dah uninstall wassup.
line n wechat still available.
sorry ye.

uyaitusaya said...

qa n adi.
mana korang jumpa page ni.?
hmm.dh tawu kan? sori.
jemput dtg rumah, bapak aku sure seronok gila.

qa, aku cuba, tp speed aku x laju, ko tuko kan ram boleh?:')

doakan aku. doakan kami sekeluarga.

uyaitusaya said...
This comment has been removed by the author.
uyaitusaya said...

farrah.

:') take time. sungguh ni. uya betol2 cuba.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...